2013. december 29., vasárnap

Kritika: Más

Kinézet: nekem nem tetszik a fejléced, de illik a történetedhez. Tetszik a kurzorod és képek is jók. A színek jól kombinálod a blogon. Ennyit tudok mondani......



Történet: Tetszik a történeted, szerintem nagyon érdemes folytatnod  :)) Szépen fogalmazol,helyesírási hibát se találtam max 1-2 . Kicsit nehezen érthető szerintem (lehet azért mert még csak 11 leszek) .
 A karakterek jók és élethűek. A történet  hosszúsága szerintem kellő mennyiségű úgy hogy csak így tovább!!!! Várom a kövi fejit!!! :)


 

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szerintem itt vannak gondok. Először is: a történetet tuti, hogy nem olvastad végig, hiszen akkor tudnád, hogy ez egy befejezett (!!!) sztori. Akkor miért is várod a következő fejezetet?
    Aztán, a második dolog, ami nagyon szembetűnő, hogy magadat ismétled. Szerinted nem tűnik fel már az első olvasásra is, hogy egy egyszerű ctrl+c - ctrl+v másolással oldottad meg a dolgot?
    A következő: "a történet hosszúsága kellő mennyiségű"? Mi van? Úgy érted elég hosszú? És "a színek jól kombinálod"? Vagy a színekET jól kombinálod, vagy jól harmonizálnak a színek. Olyat sem nagyon mondunk, hogy "nagyon érdemes", ide is lehet jobbat találni.

    Szerintem (így hogy 11 leszel) próbálj kicsit egyszerűbben fogalmazni! Olyat írj le, amit meg is értesz, mert így nem sokat ér a munkád. Ha kritikát írsz egy blogról, javaslom, hogy olvasd is el (!!!), hogy a történetet meg tudd érteni, és ez alapján írhatnád le a véleményedet róla. Csak úgy, a semmiről nem lehet írogatni, legalábbis nem sok értelme van.

    Neked azért jó, mert még tényleg nagyon fiatal vagy, így egy kicsit más szemszögből tudod nézni a dolgokat. Új meglátásokat hozhatsz, amit szerinte sokan díjaznának, de csak akkor, ha ezek őszinték is...

    Szerintem érdemes végiggondolni azt, amit írtam További jó munkát! :)

    VálaszTörlés